Thulhagiri Island Resort & Spa Malediven

Malediven - Malediven - Noord-Male Atol

Travis header

Thulhagiri Island Resort - Malediven

Heb je er altijd al van gedroomd om wakker te worden op een klein groen eiland ergens in de oceaan? Bij Thulhagiri Resort op de Malediven kan het: je wandelt het eiland (ook wel Bird Island genoemd) binnen 30 minuten rond. Dat móet toch wel een sprookje zijn? Het Thulhagiri Resort is het enige resort op het eiland: geniet van de rust, de mooie natuur en de fijne luxe van het hotel.

Diverse kamers

Wanneer je aan de Malediven denkt denk je aan waterbungalows: je eigen vakantievilla op palen in het water. Wakker worden van het gekwetter van de watervogels en het gekabbel van het water. Bij Thulhagiri kun je een waterbungalow boeken of kun je kiezen voor een knusse hut op het land. In beide gevallen zit je direct aan zee en geniet je van verschillende faciliteiten zoals airco, Wifi en meer.

Droomwereld

Een vakantie bij dit resort voelt als één grote droom. Neem een frisse duik in het lichtblauwe water en maak kennis met diverse waterdieren zoals de schildpad en vele gekleurde visjes. Neem je snorkelset mee, want er is veel te zien onder water. In de avond geniet je van een heerlijk diner bij je halfpension of all-inclusive pakket. Het animatieteam zal er alles aan doen om je iedere avond te vermaken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rustige avond op je eigen terras.

Thulhagiri Island Resort op de Malediven voelt als één grote droom: pak je je koffers vast in voor dit bijzondere avontuur?

Home > Hotels en appartementen > Thulhagiri Island Resort & Spa Malediven