Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Divi Dutch Village Beach Resort

Aruba - Aruba - Druif Beach

Travis header

Divi Dutch Village Beach Resort – Aruba

Op ongeveer drie kilometer afstand van Oranjestad ligt het 4-sterren Divi Dutch Village Beach Resort. Het is een resort waar veel te doen is, tegen betaling kun je er ook snorkelen of windsurfen. Je kunt hier verblijven op basis van logies, logies en ontbijt of all-inclusive, dus je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt.

Vermaak

Bij Divi Dutch Village Beach Resort valt er veel te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de drie zwembaden, of je kunt naar het strand dat op 50 meter afstand ligt. Ook is er zumba, yoga en zijn er fitnessfaciliteiten om bezig te blijven. Of misschien vind je het wel leuk om je gezelschap te verslaan met een potje tafeltennis of biljart. Vergeet niet met een snorkel de zee in te gaan, want de onderwaterwereld op Aruba is adembenemend mooi!

Bars en restaurants

Je hoeft je geen zorgen te maken over eten en drinken tijdens een verblijf bij Divi Dutch Village Beach Resort. Er is een buffetrestaurant waar je ontbijt, lunch en diner kunt eten. Ook zijn er verschillende à-la-carterestaurants, waaronder een Italiaans restaurant en een grill restaurant. Daarnaast kun je drankjes halen bij maar liefst zeven verschillende bars. Sommige faciliteiten, bars en restaurants bevinden zich in het naastgelegen Tamarijn Aruba All Inclusive. Bij een all-inclusive arrangement maak je gebruik van de faciliteiten van ofwel Tamarijn Aruba All Inclusive of Divi Aruba All Inclusive.

Home > Hotels en appartementen > Divi Dutch Village Beach Resort