Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Divi Aruba All Inclusive

Divi Aruba All Inclusive

Aruba - Aruba - Druif Beach

Travis header

Divi Aruba All Inclusive op Aruba voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Divi Aruba All Inclusive - Aruba

Divi Aruba All Inclusive is een luxe hotel op Aruba. Je kunt hier van het zonnetje genieten in een van de drie zwembaden, of je kunt ervoor kiezen om met een leenfiets het eiland te verkennen. Verder kun je met een cocktail in je hand op het terras genieten van het prachtige uitzicht. Dit fijne hotel ligt direct aan het strand van Druif Beach, wat het een perfecte bestemming maakt voor een luxe zon-, zee- en strandvakantie.

Activiteiten

Als je naast al het relaxen toch een beetje actief wilt blijven tijdens je vakantie ben je bij Divi Aruba All Inclusive ook aan het juiste adres. Zo beschikt het hotel over een tennisbaan, een beachvolleybalveld en fitnessfaciliteiten met uitzicht op het strand. Ook aerobics, aquarobics, zumba en yoga worden aangeboden. Voor iedereen die zich graag op het water bevindt is er naast zwemmen de mogelijkheid tot windsurfen en kajakken, en er kan gebruik worden gemaakt van de snorkelset, mocht je deze zelf niet mee hebben genomen.

All-inclusive

Honger lijden zul je niet tijdens een verblijf bij Divi Arbuba All Inclusive. Dankzij het all-inclusive arrangement kun je onbeperkt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Er zijn maar liefst acht bars, dus er is altijd wel een verfrissend drankje te halen. Voor het diner is er de keuze uit verschillende restaurants. Zo is er een buffetrestaurant dat naast het ontbijt ook de lunch en het diner verzorgt en er zijn vier à-la-carterestaurants. Deze restaurants hebben elk een eigen specialisatie, namelijk Mexicaans, Amerikaans, de internationale keuken en pizza’s.

Home > Hotels en appartementen > Divi Aruba All Inclusive