Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Avani Kalutara Resort

Avani Kalutara Resort

Sri Lanka - Western - Kalutara

Travis header

Avani Kalutara Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Avani Kalutara Resort - Sri Lanka

Wuivende palmbomen, een golvende zon en een ijskoude cocktail in de hand. Het genieten kan beginnen! Bij Avani Kalutara Resort verblijf je op het exotische eiland van Sri Lanka. Het hotel bevindt zich in het westelijke deel van het eiland en beschikt over een prachtig zwembad met uitzicht over de Indische Oceaan. Maak gebruik van de wellness faciliteiten en geniet van een tropisch avontuur in dit prachtige land!

Ligging aan het strand

Geniet van de Aziatische zomerzon op het strand waarmee het hotel direct verbonden is. Avani Kalutara Resort bevindt zich op een klein schiereiland in het westen van Sri Lanka en er zijn in de omgeving meerdere gezellige restaurants te vinden. Het oude centrum van Kalutara ligt op zo'n 5 kilometer afstand van het hotel en je zult door alle flora en fauna in de stad een tropisch gevoel ervaren. Je kunt hier ook goed terecht voor een middagje shoppen. 

Luxe all-inclusive verblijf

Na een dagje op het strand of in Kalutara kun je een drankje halen bij een van de twee bars in het hotel en geniet je van de zonsondergang. De volgende dag sta je op en staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Maak gebruik van de wellness gelegenheden of ga lekker sporten in de fitnessruimte. Wil je nog wat extra luxe en comfort? Ga dan voor een all-inclusive verblijf waarbij je heerlijk dineert bij het hotel. 

Home > Hotels en appartementen > Avani Kalutara Resort