Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Sri Lanka - Southern - Tangalle

Travis header

Anantara Peace Haven Tangalle Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort - Sri Lanka

Anantara Peace Haven Tangalle Resort is een baken van rust aan de zuikust van het prachtige Sri Lanka. Waan je in een luxe wereld waar de palmbomen wuiven, je de zee hoort golven en het uitzicht onvergetelijk is. Verblijf in een van de ruime comfortabele kamers van het hotel en ga heerlijk dineren bij een van de drie restaurants. Maak gebruik van de wellnessfaciliteiten en kom helemaal tot rust tijdens jouw reis naar dit exotische land. 

All-inclusive verblijf

De palmbomen in de ruime tuinen van Anantara Peace Haven Tangalle Resort zorgen samen met de blauwe oceaan en het heerlijke weer voor een echt vakantiegevoel. Er staat al een ligbedje voor je klaar bij het zwembad en je neemt een duik in het verkoelende water. Nog iets meer genieten? Je kunt er voor kiezen om op basis van all-inclusive te verblijven bij het hotel waardoor je onbeperkt geniet van de bars en restaurants van het hotel.

Luxe wellness

Als je echt even wilt relaxen kun je gebruik maken van de uitstekende wellness faciliteiten van Anantara Peace Haven Tangalle Resort. Kom tot rust met een heerlijke massage, waarna je aanschuift bij een van de drie restaurants van het hotel. In de avonduren scoor je een ijskoude cocktail bij een van de bars en geniet je van de laatste zonnestralen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen een laatste duik te nemen op het hagelwitte strand, wat recht voor het hotel ligt. 

Home > Hotels en appartementen > Anantara Peace Haven Tangalle Resort