Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort

Kaapverdië - Sal - Santa maria

Travis header

Sol Dunas Resort op Kaapverdië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sol Dunas Resort (ook wel TUI SUNEO Dunas)- Kaapverdië

Staat Kaapverdië op de vakantieplanning? Op het Kaapverdische eiland Sal vind je het heerlijke Sol Dunas Resort. Bij dit resort kun je luxe en ontspanning verwachten voor een hele scherpe prijs. Sol Dunas Resort beschikt namelijk over vijf sterren! Ervaar het ultieme vakantiegevoel en geniet van de heerlijke zon op het eiland Sal.

All-inclusive verblijf

Het Sol Dunas Resort is een groot complex waar je op basis van all-inclusive verblijft. Zo weet je van tevoren al precies hoeveel geld je kwijt bent aan je vakantie. Kom een lekker hapje eten in het buffetrestaurant of een van de à-la-carterestaurants of haal een smaakvolle cocktail bij de bar. Zelfs de drankjes in de bijbehorende discotheek zijn inbegrepen!

Ultiem genieten op het resort

Het grote resort heeft van alles te bieden waardoor je je tijdens je vakantie in Kaapverdië niet zult vervelen. Ga lekker zwemmen in een van de zwembaden of maak gebruik van de vele glijbanen. Overdag kun je er allerlei activiteiten en sporten zoals voetbal en volleybal ondernemen en in de avond kun je er genieten van een avondprogramma met onder andere theatershows. Een vakantie op Kaapverdië is op deze manier heel voordelig, maar toch divers.

Sol Dunas Resort op het Kaapverdische eiland Sal is dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijke zonvakantie, ook in de winter!

Home > Hotels en appartementen > Sol Dunas Resort