Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Melia Dunas Beach Resort & Spa

Melia Dunas Beach Resort & Spa

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Melia Dunas Beach Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Melia Dunas Beach Resort & Spa - Kaapverdië

Melia Dunas Beach Resort & Spa is een luxe en modern hotel waar een no-worries sfeer hangt. Dat kan eigenlijk ook niet anders met vier restaurants, acht bars, comfortabele kamers en twee buitenzwembaden. Je boekt dit hotel op basis van all-inclusive. Dat betekent dat je zorgeloos kunt genieten van onder andere eten, sport en ontspanning. 

'The Level'

Bij je boeking kun je voor de optie 'The Level' kiezen. Als je hiervoor kiest, profiteer je als gast van verschillende voordelen. Zo krijg je toegang tot The Level Lounge, heb je een aparte check-in bij het hotel en geniet je van een exclusief zwembad. 's Ochtends ontbijt je tussen 08:00 en 11:00 uur in het super-de-luxe Atlantis restaurant. Met deze optie geniet je ook nog eens extra van je relaxte vakantie, want je ontvangt ook nog eens 20% korting op spa behandelingen en je krijgt 1 keer gratis toegang tot het spa water circuit. 

Ontdek Sal

Zin om op pad te gaan? Het hotel bevindt zich op het eiland Sal en dat geeft jou de kans om dit prachtige eiland te ontdekken. Op ongeveer 5 kilometer afstand ligt het bruisende Santa Maria. Hier kun je door het centrum lopen en unieke handgemaakte souvenirs kopen. Toe aan meer avontuur? Breng dan eens een bezoekje aan Pedra de Lume. Deze vulkanische krater was gevuld met zout water en wordt nu 'de Zoute Zee' genoemd, waardoor jij hier nu in kunt zwemmen. Het water is nog zouter dan dat van de Dode Zee. Heerlijk op het water drijven met de Kaapverdische zon die op je gezicht schijnt!

Home > Hotels en appartementen > Melia Dunas Beach Resort & Spa