Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Oasis Salinas Sea voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hotel Oasis Salinas Sea - Kaapverdië

Baden in luxe wanneer je op de Kaapverdische eilanden verblijft? Boek dan een vakantie bij Hotel Oasis Salinas Sea, een 5-sterrenhotel! Je kunt hier lekker genieten, want dit is een all-inclusive hotel. Je hoeft echt nergens meer aan te denken. Kom lekker ontspannen, surfen, eten, relaxen, lezen of zwemmen; vul je eigen vakantie op dit prachtige eiland helemaal zelf in.

Perfecte locatie

Hotel Oasis Salinas Sea ligt op het meest bekende eiland van Kaapverdië, namelijk het eiland Sal. Hier is ontzettend veel te doen en te zien voor het hele gezin. Neem bijvoorbeeld een surfles, maak een autotocht naar de zoutpannen van het eiland, bezoek het centrum van het gezellige Santa Maria of kom lekker ontspannen met een goed boek. Wat je ook doet; je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Groot complex

Het hotel beschikt over maar liefst 300 kamers die allen modern en gezellig zijn ingericht. De kamer heeft een balkon, een koffieapparaat en waterkoker, een minibar, WiFi, een kluisje en nog veel meer. Liever genieten van een kamer met zeezicht? Dan betaal je iets meer voor je verblijf. Geniet van de zwembaden, het uitzicht, de luxe en de all-inclusive formule en boek een voordelige vakantie bij Hotel Oasis Salinas Sea.

Voordelig ontspannen en écht nergens aan denken op het Kaapverdische Sal? Boek dan een kamer bij het luxe 5-sterrenhotel Oasis Salinas Sea!

Home > Hotels en appartementen > Oasis Salinas Sea