Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

RIU Funana Kaapverdië

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Wij hebben RIU Funana Kaapverdië gevonden bij:

RIU Funana Kaapverdië

RIU Funana Kaapverdië is een luxe all-inclusive 5-sterrenhotel op Sal in Kaapverdië. Dit hotel is gelegen aan het strand en beschikt over veel faciliteiten. Dit hotel werkt op een duurzame manier voor mens, dier en milieu, en heeft een duurzaamheidskeurmerk van Travelife Gold. Doordat dit hotel 24 uur per dag en 7 dagen per all-inclusive is, is het optimaal genieten en nergens aan hoeven denken, wie wil dat nou niet?!

Faciliteiten & activiteiten

Ondanks de warmte is er altijd mogelijkheid om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Na een sprong in het zwembad kan je lekker opdrogen in de zon, op een van de ligbedden op het zonneteras. Voor de kinderen is er een kinderzwembad, een speeltuin, een mini-club en heel de dag door een animatieteam bezig met allerlei activiteiten! Voor de ultime ontspanning ga je naar het wellnesscentrum waar je gebruik maakt van het stoombad en stap je in de whirpool. Tegen betaling is er mogelijkheid tot een massage of een schoonheidbehandeling. Voor de 18+ feestbeesten is er een dicotheek genaamd 'Pacha'. Ben je meer van de activiteiten? Dan kan je gebruik maken van de gratis fitnessruimte of ga voor een potje beachvolleybal op het strand!

'No stress'

Op het eiland Sal is het motto van de inwoners ‘No stress’, ze begroeten elkaar ermee en het staat op veel souvenirs geschreven. Het hotel ligt op 18 kilometer van luchthaven Aeroporto International Amilcar Cabral, op 1500 meter afstand van het centrum Santa Maria en is direct gelegen aan het strand. In het centrum Santa Maria is genoeg te doen, neem een tour door het centrum, bekijk de omgeving vanaf de rug van een paard of ga op excursie en bekijk de schildpadden. Op het strand kan je natuurlijk genieten van de heerlijke zon, maar ook is er mogelijkheid tot windsurfen, kitesurfen of ga op avontuur onder water en ga duiken! Ook is het leuk om naar De Pier te gaan, hier komt dagelijks de visvangst binnen.

Home > Hotels en appartementen > RIU Funana Kaapverdië