RIU Cabo Verde

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Cabo Verde:

RIU Cabo Verde - Kaapverdië

Geniet optimaal met ze tweeën op het prachtige Kaapverdië. RIU Cabo Verde is een kindvrijresort en bied veel rust en gezelligheid aan. Spendeer hele dagen aan een van de twee zwembaden of wandel naar het strand en zoek een ligbed uit onder de zon. Neem een goed mee, want een badhanddoek ligt daar al, hoe handig is dat? Ontdek het prachtige eiland met behulp van diverse excursies en sluit je perfecte dag af bij een van de vier restaurants. 

Kamers

Bij RIU Cabo Verde verblijf je in een prachtige kamer met een balkon of terras waarvan je kunt genieten van het uizicht. Bekijk 's avonds romantisch de zonsondergang vanaf jouw balkon. Bovendien beschikken de kamers over een likeurdispenser, gratis wifi om alle foto's door te duren en een koele airco, zodat je het 's nachts niet warm krijgt! Bovendien geniet je in het resort 24 uur lang van de lekkerste maaltijden, drankjes en de beste service.

Kaapverdië

Wil je een dag weg van RIU Cabo Verde en de omgeving ontdekken? Ga dan mee met de leukst excursies. Stap op een quad en rijd over het strand en de zoutvlakte met veel plezier. Liever wat rustiger aan doen? Ga dan mee met een boottocht en bewonder de prachtige wateren van Kaapverdië. Tijdens deze tocht vaar je rond Sol, maak je gebruik van de zwem- en snorkelstoppen, geniet je van de open bar en de heerlijke lunch. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel