RIU Cabo Verde

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Cabo Verde:

RIU Cabo Verde - Kaapverdië

Geniet optimaal met zijn tweetjes op het prachtige Kaapverdië. RIU Cabo Verde is een kindvrijresort en biedt veel rust en gezelligheid aan. Spendeer hele dagen aan een van de twee zwembaden of wandel naar het strand en zoek een ligbed uit onder de zon. RIU Cabo Verde heeft zelfs de handdoeken al klaargelegd, wat een service! Ontdek het Kaapverdische eiland Sal met behulp van diverse excursies en sluit je perfecte dag af bij een van de vier restaurants in het hotel.

All-inclusive

Bij RIU Cabo Verde verblijf je in een prachtige kamer met een balkon of terras waar je je dag samen kunt eindigen. De kamers beschikken over een likeurdispenser, gratis wifi en een verkoelende airco, zodat je het 's nachts niet te warm krijgt! Bovendien geniet je in het resort 24/7 van de lekkerste maaltijden, drankjes en de beste service, allemaal all-inclusive. Je kunt dus zorgeloos genieten van jouw vakantie.

Kaapverdië

Wil je een dag weg van RIU Cabo Verde en de omgeving ontdekken? Ga dan mee met de leukste excursies. Stap op een quad en rijd over het strand en ontdek de zoutvlaktes. Liever wat rustiger aan doen? Ga dan mee met een boottocht en bewonder de prachtige wateren van Kaapverdië. Tijdens deze tocht vaar je rond Sol en kom je langs de mooiste plekken om te zwemmen en te snorkelen. Na de excursie kom je gewoon weer tot rust bij het resort en kun je aansluiten bij het buffet. 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen