Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Pietermaai Boutique Hotel

Pietermaai Boutique Hotel

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Pietermaai Boutique Hotel gevonden bij:

Pietermaai Boutique Hotel - Curaçao

Kom jij slapen in het pittoreske Pietermaai Boutique Hotel? Dit kleinschalige boutique hotel in Willemstad heeft twee fijne zwembaden, een ideale ligging, en Oudhollandse huisjes in allerlei kleuren. Alles voor een perfecte vakantie op Curaçao!

Historisch boutique hotel

Het Pietermaai Boutique Hotel is een historisch hotel waarbij elk appartement een apart verhaal kent. Daarnaast heeft het appartementencomplex leuke smalle straatjes en om de sfeer compleet te maken is er een gezellig binnenplein waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Je verblijft hier in fijne appartementen met kitchenette, zodat je ook zelf wat maaltijden kunt klaarmaken, maar ook in de directe omgeving zijn volop eetgelegenheden.

Fijne omgeving

Dive City Curaçao, ook wel bekend als City Beach 88, is een stadsstrand in Willemstad dat op slechts 250 meter afstand van Pietermaai Boutique Hotel ligt. Je kunt dus los van de zwembaden, ook richting strand lopen en een duik in de zee nemen. Als je een auto huurt, kun je natuurlijk helemaal gemakkelijk meerdere stranden bezoeken. Geniet verder van de gezellige drukte in de wijk Pietermaai met verschillende restaurants en bars waar je wat kunt eten of drinken.

 

Home > Hotels en appartementen > Pietermaai Boutique Hotel