Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Holland House Beach Hotel

Sint Maarten - Nederlands St. Maarten - Philipsburg

Travis header

Holland House Beach Hotel – Sint Maarten

Een vakantie naar Sint Maarten is altijd een goed idee. Het weer is goed, de sfeer is gezellig en Holland House Beach Hotel zorgt ervoor dat je een heerlijke plek hebt om je terug te trekken. Je krijgt iedere dag een gratis krantje en het hotel zorgt vaak ook voor livemuziek tijdens het borrelen en tijdens het diner. Bij Holland House Beach Hotel kun je al je zorgen even laten varen en genieten van een heerlijke Caribische vakantie.

Strand voor de deur

Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk genieten van het heerlijke weer. Gelukkig maakt de geweldige ligging van Holland House Beach Hotel dit meer dan mogelijk. Het strand ligt namelijk voor de deur, je bent er dus binnen een paar stappen. Het heldere water is perfect om even in af te koelen voordat je neerstrijkt op een van de ligbedden, en maakt ook het snorkelen tot een van de mogelijkheden.

In het hart van Philipsburg

Het strand voor de deur is niet het enige dat de locatie van Holland House Beach Hotel zo perfect maakt. Het hotel ligt namelijk vlak bij Frontstreet. Frontstreet is een van de leukste straten in Philipsburg en zeker een bezoekje waard. Je kunt hier taxfree shoppen, de producten die worden aangeboden variëren van mode en horloges tot Caribische souvenirs. Ook zijn er verschillende pleintjes waar je een lekkere cocktail kunt drinken en mensen kunt kijken.

Home > Hotels en appartementen > Holland House Beach Hotel