Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 15-daagse rondreis Amazing Thailand

15-daagse rondreis Amazing Thailand

Alle rondreizen

Travis header
1562,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Amazing Thailand

26 oktober 2024
15 dagen
Thailand
Zie beschrijving
Groepsrondreis

15-daagse rondreis Amazing Thailand

De Amazing Thailand rondreis is een 15-daagse reis die je de veelzijdigheid van Thailand laat ervaren. Deze groepsreis neemt je mee op een fascinerende ontdekkingstocht door het land van de eeuwige glimlach. Begin je reis in de bruisende metropool Bangkok, waar je de kans krijgt om het majestueuze Grand Palace te bezoeken. Van daaruit trek je verder naar de historische Bridge on the River Kwai en reis je door naar het noorden waar je de mystieke Gouden Driehoek ontdekt. Deze rondreis is zorgvuldig samengesteld om je een uitgebreid beeld van de Thaise cultuur, geschiedenis en adembenemende landschappen te bieden.

Ontdek de hoogtepunten van Thailand

Je avontuur begint in de metropool Bangkok, waar je de opvallende tempels en levendige straten kunt verkennen. Bezoek de Grand Palace en ervaar de drukte op de Mahachai vismarkt. Vervolgens ga je naar Kanchanaburi om de beruchte Bridge on the River Kwai en het JEATH museum te bezoeken. Daarna trek je richting het noorden, waar je de voormalige hoofdstad Ayutthaya en het charmante stadje Phitsanulok aan de Nanrivier ontdekt. Het betoverende gebied van de Gouden Driehoek, waar Laos, Myanmar en Thailand samenkomen, en een ontspannen verblijf aan de stranden van Hua Hin maken deze reis compleet.

Alles is geregeld voor een onvergetelijke reis

Deze rondreis, met een groepsgrootte variërend van 15 tot 28 deelnemers, biedt een perfecte balans van gezelschap en persoonlijke aandacht. De reis omvat 12 overnachtingen in zorgvuldig geselecteerde hotels en één nacht in een nachttrein/-bus. Begeleid door een Nederlandssprekende reisleider en een lokale Thaise gids, duik je in de rijke cultuur en tradities van het land. Al je vervoer, inclusief je retourvlucht Amsterdam-Bangkok en de comfortabele touringcar voor de rondreis, is geregeld. Zo kun je optimaal genieten van een reis die je zult koesteren als een onvergetelijke herinnering!

Route:

Bangkok
River Kwai
Kanchanaburi
Phitsanulok
Sukhothai
Chiang Rai
Chiang Mai
Bangkok

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 15-daagse rondreis Amazing Thailand