Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Punta Cana

Riu Palace Punta Cana

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Punta Cana

Travis header

Riu Palace Punta Cana voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Palace Punta Cana - Dominicaanse Republiek

Riu hotels zijn altijd mooi, maar de Riu Palace hotels zijn helemaal top! Riu Palace Punta Cana is op de Dominicaanse Republiek direct aan het strand van Punta Cana gelegen. Naast dit prachtige hagelwitte strand vol met palmbomen, kun je je hier ook vermaken aan één van de drie buitenbaden. Waar op het resort je ook bent, je kunt altijd en overal de lekkerste drankjes bestellen. Zo kun jij zorgeloos genieten tijdens de vakantie. 

Tropisch paradijsje

Bij Riu Palace Punta Cana word je elke dag wakker in een paradijsje! De 24-uurse service is op en top en overal staan tropische palmbomen. In de groene tuin vind je meerdere fonteinen en het zwembad nodigt uit om een verfrissende duik te nemen. Doordat je bij dit resort all-inclusive geniet, schuif je zo aan bij het uitgebreide ontbijt en begin je de dag goed. Feest mee bij de poolparty of in de discotheek van het resort en ga helemaal los op de vrolijke latinmuziek. Hier ervaar je het ideale vakantiegevoel!

Punta Cana en omgeving

Riu Palace Punta Cana ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het tropische Punta Cana. Wil je een dag weg van het resort en de omgeving ontdekken? Ga dan mee met diverse excursies die je over heel het eiland meenemen. Zo kun je met verschillende excursies het historische centrum van de hoofdstad Santo Domingo bewonderen. Veel excursies komen langs de gotische pracht en praal van de Santa Maria kathedraal en je kunt heerlijk slenteren door de Calle el Conde, de oudste straat van de stad. Maar maak bijvoorbeeld ook een bootexcursie naar Isla Saona, een prachtig eilandje van de Dominicaanse Republiek!

Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Punta Cana