Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

RIU hotels

Bekijk RIU hotels

Bekijk alle RIU hotels
>> Meer over TUI

RIU hotels

Wij zijn fan! Bij RIU laat je je onderdompelen in de luxe van het hotel en de prachtige omgeving. RIU is een Spaanse hotelketen en heeft dan ook veel hotels in Spanje en Mexico, maar ook op andere bestemmingen, zoals Bulgarije, Kaapverdië en bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek. Ga je hierheen, dan weet je zeker dat je een luxe vakantie hebt met uitermate goede service.

Verschillende soorten RIU hotels

RIU heeft los van de reguliere hotels ook drie verschillende typen hotels, namelijk RIU Plaza hotels, RIU Palace hotels en RIU Fun4all. Deze themahotels hebben ieder hun eigen voordelen.

RIU Plaza hotels

Deze hotels liggen allen midden in de stad waardoor je een luxe stedentrip kunt maken. Zo zijn er diverse RIU Plaza hotels in de Verenigde Staten, zoals in New York, Miami Beach en San Francisco, maar ook in Europa in Berlijn, Dublin en Madrid. Allemaal centraal gelegen en met de luxe die je van RIU gewend bent.

RIU Palace hotels

Alhoewel alle hotels van deze Spaanse keten kwalitatief heel goed zijn, zijn de "Palace" hotels extra luxe. Deze hotels hebben allemaal 4- of 5-sterren en een aantal van deze hotels zijn adults only.

RIU Fun4all hotels

Waar de Palace hotels in sommige gevallen alleen voor volwassenen zijn, zijn de Fun4all hotels juist geschikt voor iedereen en daarmee dus ook gezinnen met kinderen. Je vindt in deze hotels vaak ook de kidsclub RiuLand waar kinderen zich de hele vakantie kunnen vermaken met hun leeftijdsgenoten.

Perfecte all-inclusive formule

Dit geldt niet voor alle hotels, maar veel van de RIU hotels hebben een uitgebreide all-inclusive formule. Zo kun je iedere ochtend, middag en avond zelf een lekkere maaltijd samenstellen bij de gevarieerde buffetten, of je nuttigt een heerlijk diner in een van de à-la-carterestaurants, wat vaak ook grotendeels inclusief is. Verder is er 24-uurs roomservice en kun je onbeperkt de lekkerste verfrissende cocktails halen. Dat is toch hoe vakantie hoort te zijn? En dan kun je ook nog eens een uitmuntende service verwachten, bij RIU voel je je helemaal op je gemak!

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > RIU hotels