RIU Panama Plaza

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Panama Plaza:

RIU Panama Plaza - Panama

Start de dag goed met een stevig ontbijt en ga vervolgens op pad om de omgeving te ontdekken. RIU Panama Plaza is midden in het centrum van Panama-city en is dus perfect als je even de omgeving wilt zien. Het hotel beschikt over 4 verschillende hotels, zo kun je kiezen uit Sushi, internationaal of snacks. Ook kun je gemakkelijk een restaurantje om de hoek bezoeken voor heerlijke lunch of diner.

Faciliteiten

Neem een verkoelende duik in het buitenbad en geniet van de heerlijke zon. Lees eindelijk dat goede boek uit terwijl je lekker relaxed ligt op een van de ligbedden onder de zon. Ontspan bij de wellness en kies voor een rustgevende behandeling. Even bij komen van al dat lopen. Bovendien blijf je heerlijk fit in de fitness, zo hoef je geen dag over te slaan! 

Omgeving

RIU Panama Plaza ligt om de hoek van winkelcentrum 'Soho Mall', perfect excuus om even lekker te winkelen. Je vind hier de leukste merken, zoals Dior en Gucci. Verwen je zelf met een te mooie tas en een lekkere maaltijd in een van de vele restaurantjes. Een bezoekje aan het Panama Kanaal mag ook zeker niet gemist worden in je vakantie. Bekijk het kanaal vanaf Miraflores Visitors Center, waar je het mooi kan bewonderen vanaf het observatiedek. 

Bekijk dit hotel
bij TUIMis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel