RIU Vallarta Mexico

Mexico - Puerto Vallarta - Nuevo Vallarta

Travis header

Vergelijk de prijzen van RIU Vallarta Mexico en bespaar:

RIU Vallarta - Mexico

RIU Vallarta is een van de mooiere hotels van RIU gelegen in Mexico. Het hotel heeft in 2019 een renovatie ondergaan en is nu nog mooier dan het al was. Het hotel beschikt over 4 buitenzwembaden en ligt direct aan het strand. Het zandstrand is voorzien van ligbedjes waar je onder de palmbomen kunt genieten. 

Royale kamers

De kamers in het RIU Vallarta zijn erg ruim. De standaard kamer is al voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt en dan heb je ook nog eens een terras of balkon waar je 's ochtends al van het eerste zonnestraaltje kunt genieten. Daarnaast is het mogelijk om een kamer met zeezicht te boeken voor de liefhebbers. Voor families biedt het hotel een familiekamer aan waar jullie genoeg ruimte hebben om met maximaal 8 personen te verblijven. Ga jij voor de ultra luxe tijdens je vakantie? Kijk dan eens naar de juniorsuite die wordt aangeboden, die is pas mooi! 

Wat een weer! 

Met een maximale temperatuur van 33 graden heb jij niks te klagen in dit zonnige Mexico. Je zal het dan ook niet koud hebben aangezien het 't hele jaar door altijd warmer is dan 25 graden. Wauw, dat is echt nog eens van de zon genieten. Heb jij de zonnebrand al ingepakt?!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen