Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Vistamar

Riu Vistamar

Spanje - Gran Canaria - Puerto Rico

Travis header

Riu Vistamar voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Vistamar - Gran Canaria

Doordat je bij Riu Vistamar 24 uur per dag geniet van de lekkerste maaltijden en de beste service, kom je hier echt even tot rust en hoef je nergens aan te denken. 's Ochtends kun je direct genieten van een uitgebreid ontbijt, zo begin je iedere dag goed! Blijf fit bij de fitness, doe mee met de groepslessen in de RiuFit zone of ontspan optimaal bij een van de twee buitenbaden. 

All-inclusive verblijf

Voor een zo goed mogelijk vakantiegevoel kies je voor de kamer met zeezicht vanaf jouw balkon. Zo kun je de zonsondergang of zonsopgang bewonderen vanuit je eigen kamer. Om eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken bij Riu Vistamar, alle maaltijden zijn inbegrepen en daarnaast kun je diverse snacks halen en dag en nacht onbeperkt drankjes. Eten doe je in een van de drie buffetrestaurants of in het centrum dat op 2 kilometer van het hotel ligt.

Gran Canaria

Wil je de omgeving ontdekken vanuit Riu Vistamar? Huur een auto en ga langs de bekende hotspots of ga mee met een van de excursies die op het eiland worden georganiseerd. Houd je van avontuur, verken dan de omgeving tijdens een quad- of buggytocht. Maar je kunt ook mee op een bootexcursie waar je dolfijnen kunt spotten of als je echt van dieren houdt, kun je naar Park Palmitos. Genoeg te doen op Gran Canaria!

Home > Hotels en appartementen > Riu Vistamar