RIU Palace Jandia

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Palace Jandia:

RIU Palace Jandia - Fuerteventura

Geniet met het hele gezin bij RIU Palace Jandia op het Spaanse eiland Fuerteventura. Fuerteventura staat bekend om de vele watersporten die je daar goed kunt beoefenen. Dus een middagje surfen zit er zeker in. Zwem lekker in het buitenbad met een deel voor de kinderen, zo heeft heel het gezin waterpret. Bovendien is het centrum van Morro Jable om de hoek, hier kun je leuk wandelen over de haven en genieten van een visje 

Verblijf

Wakker worden met zeezicht is natuurlijk heerlijk. Zo kun je vanaf jouw balkon 's avonds genieten van een zonsondergang. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt bij het buffetrestaurant en bedenk wat jullie die dag gaan doen, het eiland ontdekken, mee met excursies of lekker blijven bij RIU Palace Jandia. Loop even snel naar het strand en neem een duik in de zee. Kies een ligbed uit onder de zon en relaxen maar! Bovendien zijn er ook een wellness en fitness aanwezig bij het hotel, heerlijk om fit te blijven of te ontspannen.

Omgeving

Een dag het eiland ontdekken? Ga mee met excursies of ontdek het eiland zelf met behulp van een huurauto. Maak een mooie kajaktocht langs de zuidkust en zie het eiland van een ander punt. Tijdens deze kajaktocht heb je ook de mogelijkheid om te snorkelen, wie weet stop jij je favoriete zeedier! Rij het eiland over met een Tweewieler. Tijdens deze tocht rijd je zo langs de mooiste plekken van Fuerteventura en dat allemaal met een gids die je er van alles over verteld! 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel