H10 Rubicon Palace Lanzarote

Spanje - Lanzarote - Playa Blanca

Travis header

H10 Rubicon Palace - Lanzarote

Het H10 Rubicon Palace heeft echt een megazwembad waar je de gehele dag kunt genieten. Voor de kinderen is er een kinderspeelbad met genoeg te doen en voor de liefhebbers is er ook nog een binnenbad beschikbaar. Dat wordt genieten van een luxe 5-sterrenvakantie op Lanzarote!

Ai ai kapitein! 

Als je kijkt naar de foto's van het resort dan valt het op dat alles een beetje de look heeft van piratenboten etc. Dit geeft een leuke sfeer aan het park. De kinderen kunnen glijden van de glijbaan die ontstaat bij de ingang van een echte piratenboot of zich vermaken in de speeltuin. Bovendien heeft H10 Rubicon Palace maar liefst acht zwembaden, vijf buitenbaden en drie kinderbaden. Eén van de buitenbaden is in de winterperiode verwarmd en één heeft zout water. Van de kinderbaden zijn er twee baden verwarmd in de winterperiode. Zo kun je H10 Rubicon Palace zowel in de zomer boeken als voor een winterzonvakantie.

Gastronomisch genieten

Het hotel beschikt over twee internationale buffetrestaurants en vier à-la-carterestaurants met verschillende keukens. Voor bars zit je ook goed, want H10 Rubicon Palace heeft er maar liefst drie, keuze genoeg! Je kunt deze boeking maken op basis van halfpension verzorging of all-inclusive. Dat wordt lekker smullen tijdens je vakantie op Lanzarote!

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen