Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Republica

Riu Republica

Dominicaanse Republiek - Punta Cuna - Punta Cana

Travis header

Riu Republica Punta Cuna voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Republica - Dominicaanse Republiek

De luxe van de Dominicaanse Replubiek tijdens je zonvakantie ervaar je optimaal in het Riu Republica. Aangezien dit resort enkel voor volwassenen is, hoef jij je niet druk te maken om de drukte van kinderen om je heen. Riu Republica ligt aan de oostkant van de Dominicaanse Republiek, wat een erg populaire plek is op het eiland. 

Droomvakantie 

Ondanks dat het resort kindvrij is, heeft het wel acht zwembaden waar je volop kunt genieten. Het verblijf in dit resort is op basis van all-inclusive wat jou optimaal laat genieten deze vakantie. Voor de ontspanning tijdens de vakantie kun je gebruikmaken van de spa en daarna is de keuze reuze om in 1 van de 9 restaurants te dineren. 

Perfect honeymoon

Voor de meest romantische vakantie van je leven heeft Riu Republica de perfecte huwelijksreis in petto op het resort. Je wordt ontvangen in de kamer met een flesje drank en vers fruit. Dit luxe hotel biedt alles om lekker van jullie honeymoon te genieten. Even actief bezig zijn, dan kun je gaan windsurfen, snorkelen, waterfietsen en kanoën op het mooie witte zandstrand of je neemt een verfrissende duik in het zwembad. 

Home > Hotels en appartementen > Riu Republica