Be Live Collection Marien

Travis header

Vergelijk de prijzen van Be Live Collection Marien en bespaar:

Be Live Collection Marien – Dominicaanse Republiek

Aan het kilometerslange strand van Playa Dorada vind je het luxueuze hotel Be Live Collection Marien. Het is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die gek is op de nodige luxe tijdens een vakantie. De plek beschikt namelijk over maar liefst vijf sterren en dit zie je overal op je verblijf terug. Zo hebben de kamers en luxe uitstraling en zijn deze voorzien van minibar, koffiezetapparaat en een balkon of zitje met uitzicht.

Kleurrijke omgeving

Of je je nou op het resort bevindt of net er buiten in bijvoorbeeld het historische centrum van Puerto Plata; overal waar je bent speelt kleur een belangrijke rol. De kleurrijke huisjes en gebouwen domineren het straatbeeld, wat het geheel erg sfeervol maakt. Om deze omgeving nog beter te kunnen bekijken is het aan te raden om de kabelbaan te nemen naar Pico Isabel de Torres vanwaar je een magisch uitzicht hebt over het gebied.

Comfortabele kamers

Een verblijf bij Be Live Collection Marien betekent dat je voor een aantrekkelijke prijs een heerlijke vakantie kunt beleven. Profiteer van alle fijne voorzieningen van het hotel. Omdat je op basis van all-inclusive verblijft hoef je nergens op te letten. Er is een aantal restaurants aanwezig waar je van onder andere de Mexicaanse en Italiaanse keuken kunt genieten. Mag het voor altijd vakantie zijn?

Geniet van de kleurrijke omgeving bij het sfeervolle Be Live Collection Marien hotel op de Dominicaanse Republiek. Boek je nu? Dan kun je heel goedkoop naar de Dominicaanse Republiek!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel