Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Be Live Collection Marien

Be Live Collection Marien

Dominicaanse Republiek - Dominicaanse Republiek - Puerto Plata

Travis header

Be Live Collection Marien in de Dominicaanse Republiek voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Be Live Collection Marien - Dominicaanse Republiek

Aan het kilometerslange strand van Playa Dorada vind je het luxueuze hotel Be Live Collection Marien. Het is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die gek is op de nodige luxe tijdens een vakantie. Deze verblijfsplek heeft namelijk 5-sterren en dit zie je overal op je verblijf terug. Zo hebben de kamers een luxe uitstraling en zijn deze voorzien van een minibar, koffiezetapparaat en een balkon of zitje met uitzicht.

Kleurrijke omgeving

Of je je nu op het resort bevindt of net er buiten in bijvoorbeeld het historische centrum van Puerto Plata; overal waar je bent speelt kleur een belangrijke rol. De kleurrijke huisjes en gebouwen domineren het straatbeeld, wat het geheel erg sfeervol maakt. Om deze omgeving nog beter te kunnen bekijken is het aan te raden om de kabelbaan te nemen naar Pico Isabel de Torres vanwaar je een magisch uitzicht hebt over het gebied.

Comfortabele kamers

Een verblijf bij Be Live Collection Marien betekent dat je voor een aantrekkelijke prijs een heerlijke vakantie kunt beleven in de Dominicaanse Republiek. Profiteer van alle fijne voorzieningen van het hotel en omdat je op basis van all-inclusive verblijft hoef je echt even nergens op te letten. Er is een aantal restaurants aanwezig waar je van onder andere de Mexicaanse en Italiaanse keuken kunt smullen. Geniet van de kleurrijke omgeving bij het sfeervolle Be Live Collection Marien hotel op de Dominicaanse Republiek! Mag het voor altijd vakantie zijn?

Home > Hotels en appartementen > Be Live Collection Marien