RIU Karamboa Kaapverdië

Kaapverdië - Boa Vista - Praia De Salines

Travis header

RIU Karamboa - Kaapverdië

RIU hotels zijn altijd perfect en dat geldt ook voor het 5-sterren RIU Karamboa op het Kaapverdische eiland Boa Vista. Niet alleen zul je versteld staan van de service, ook heb je een prachtig zwembad tot je beschikking, loop je zo het strand op én kun je genieten van het lekkere eten en verfrissende drankje met de uitgebreide all-inclusive verzorging. 

24/7 topservice

Zoals bij alle RIU hotels, staat ook bij RIU Karamboa goede service hoog in het vaandel. De hele dag door staat het personeel voor je klaar. Bij de receptie die 24 uur open is spreken ze Engels en Spaans. Geniet overdag bij het zwembad, haal een drankje bij de poolbar, relax op het strand of ga voor de ultieme ontspanning naar wellnesscenter 'Renova Spa' waar je (tegen betaling) gebruik kunt maken van de schoonheidssalon, kapper en massages. Ook kun je ontspannen in de whirlpool en sauna. 

All-inclusive

Uitgebreide all-inclusive verzorging betekent bij RIU Karamboa ook écht uitgebreid! Lekker ontbijten in de ochtend, lunchen in de middag en 's avonds kies je uit het buffetrestaurant óf uit een van de drie themarestaurant (Aziatisch, Afrikaans of typisch Kaapverdiaans). Voor een drankje ga je naar een van de maar liefst 5 bars. En verder kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Doe een proefduik in het zwembad, ga snorkelen of doe mee met de RiuFit groepslessen. Vervelen ga je je niet in RIU Karamboa!

Home > Hotels en appartementen > RIU Karamboa Kaapverdië