RIU Guanacaste

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Guanacaste:

RIU Guanacaste - Costa Rica

RIU Guanacaste is gelegen in een prachtige baai en is dus een perfect middelpunt voor verschillende excursies. Word 's ochtends wakker met een prachtig uitzicht over zee vanaf jouw balkon, dat is pas heerlijk wakker worden. In dit hotel kan je je bijna geen ene dag vervelen of je nou wilt windsurfen, snorkelen, genieten van de livemuziek of tot rust komen in het stoombad. Bij RIU Guanacaste kan het allemaal. 

Je verblijf

Start 's ochtends de dag met een heerlijk ontbijt en bespreek wat voor leuks je die dag gaat doen. Zwem heerlijk in een van de 3 buitenbaden of spendeer je dag op het strand. Terwijl de kinderen zich vermaken bij Waterpark 'Splash Water World', lig lekker in de zon met een goed boek en je favoriete drankje. Bovendien is er 's avonds ook veel te doen, zo kun je feesten in de minidisco, eten in een van de 5 restaurants, genieten van de livemuziek of van het aciviteitenprogamma. 

Activiteiten

Er is bij RIU Guanacaste veel verschillende activiteiten te doen. Ontdek het prachtige water tijdens het snorkellen, windsurfen, kajaken of suppen. Blijf fit door de fitness, een potje beachvolleybal, tennis of doe mee met een klasje gymastiek. Doordat het hotel een avondvullend progamma heeft, is er altijd wel wat te doen. Bekijk de leukste shows, geniet van de livemuziek of win geld bij de cassino. 

Bekijk dit hotel
bij TUIAnderen bekeken ook...

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel