RIU Palace Baja California

Travis header

Bekijk de prijzen van RIU Palace Baja California:

RIU Palace Baja California - Mexico

Optimaal genieten van de lekkerste maaltijden, drankjes en de beste service. En dat allemaal zonder kinderen om je heen. Perfect om RIU Palace Baja California te bezoeken met je partner en/of vrienden. Met het strand aan je voeten belooft dit een heerlijke vakantie te worden. Geniet van alle luxes die dit hotel met zich mee brengen. Spring in een van de vier buitenbad of doe actief mee met een groepsles bij Riu Fit.

Kamers

Elke dag wakker worden met uitzicht over de zee of de prachtige tuin is zeker geen straf. Bewonder romantisch samen de zonsondergang vanaf jouw balkon met een drankje. Echt even genieten met en van elkaar. Schuif direct aan bij het ontbijt of laat het naar je kamer brengen, hoe luxe is dat. Bovendien beschikken de kamers over een verkoelende airco, gratis wifi om alle foto's te posten op instagram, een open badkamer, likeurdispenser, balkon of terras met zitje en kun je gebruik maken van de Turndown service.

All-inclusive

RIU Palace Baja California beschikt over maar liefst 6 verschillende eet gelegenheden. Kies je vanavond voor Japans, Indiaans, Italiaans of toch liever voor een steak? Na afloop geniet je van een heerlijke cocktail bij een van de zes bars en bewonder je een live show of muziek. Echt even genieten. Naast al het lekkers kun je ook gebruik maken van de wellness voor een heerlijke behandeling, de fitness en kun je mee doen met een groepsles bij de RiuFit

 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel