TUI vakanties

Populaire accommodaties van TUI

TUI aanbiedingen

Bekijk alle TUI aanbiedingen
>> Alle reisorganisaties

TUI aanbiedingen

Wil jij op vakantie met TUI? Een betrouwbare reisaanbieder met een groot aanbod. Zo kun je met TUI veel verschillende zonvakanties boeken, maar ook verre reizen of stedentrip. Vliegen doe je met TUI fly of met een van de luchtvaartmaatschappijen waarmee een samenwerking is afgesproken. Bij de meeste pakketreizen zit ook transfers, want de reis helemaal compleet maakt. De laatste aanbiedingen van TUI vind je op deze pagina.

TUI concepten

Deze grote touroperator heeft een aantal eigen concepten, zodat als je naar een van deze hotels gaat je precies weet waar je aan toe bent. Deze concepten worden hieronder toegelicht.

  • TUI BLUE

De hotels met dit label zijn allemaal modern en hebben ideale locaties vlak bij het strand. Wat centraal staat bij dit concept is dat je samen een waardevolle tijd beleeft, of dit nu met zijn tweetjes is, met het hele gezin of met een groepje vrienden. Dit is dan ook ingedeeld in de formules TUI BLUE For All, For Families en For Two.

Bekijk alle TUI BLUE hotels

  • TUI MAGIC LIFE

Bij deze hotels kun je een heel uitgebreide all-inclusive formule verwachten. Niet alleen is het eten en drinken inbegrepen, ook diverse sporten zijn inbegrepen in de prijs. En de hotels zien er stuk voor stuk prachtig uit! Het zijn dan ook allemaal 4- of 5-sterrenhotels.

Bekijk alle TUI MAGIC LIFE hotels

  • ROBINSON

Ook de ROBINSON hotels liegen er niet om. Een vakantie in een ROBINSON hotel biedt je een hoogwaardige vakantie met een gigantisch aanbod aan sportactiviteiten. Dit bevat onder andere het behalen van internationale certificaten. Of het nou om tennis, golf of watersporten gaat. Een sportieve vakantie in luxe.

Bekijk alle ROBINSON hotels

  • TIME TO SMILE

TIME TO SMILE, een welbekend concept van TUI met veel mooie appartementen in onder andere Griekenland, Spanje, op Curaçao en sinds kort ook op Bonaire. Dit concept is speciaal ontworpen voor Nederlanders die ook op vakantie het comfort willen hebben die zij thuis gewend zijn. Denk aan fijne (extra lange) bedden en lekkere koffie.

Bekijk alle TIME TO SMILE appartementen

  • RIU

Wij zijn fan van deze fijne hotels! Een Spaanse hotelketen gespecialiseerd in zonvakanties in onder andere Spanje, Mexico en de Dominicaanse Republiek. Deze hotelketen is echter met hun RIU Plaza hotels ook terug te vinden in diverse steden. De service in deze hotels is uitmuntend te noemen en veel van de hotels hebben ook nog eens een heel fijne all-inclusive formule met afwisselende buffetten.

Bekijk alle RIU hotels

  • SPLASHWORLD

Misschien zegt de naam het al een beetje voor, maar de SPLASHWORLD hotels is door het aquapark met heel veel glijbanen een droom voor ieder kind (en volwassene). Er zijn veel glijbanen en waterattracties dus waterpret gegarandeerd, en je verblijft ook nog eens op basis van een uitstekende all-inclusive formule.

Bekijk alle SPLASHWORLD hotels

  • TUI SENSATORI

Een vakantie in een van deze hotels wordt een culinaire vakantie met diners die zijn samengesteld door top chefs. En niet alleen de restaurants, ook de rest van de hotels zijn super-de-luxe, denk aan chique kamers en privéstranden.

Bekijk alle TUI SENSATORI hotels

  • TUI SUNEO

De SUNEO hotel bieden je een betaalbare all-inclusive vakantie met moderne kamers en genoeg activiteiten voor jong en oud. En elke dag staat er een lekker buffet voor je klaar.

Bekijk alle TUI SUNEO hotels

  • TUI KIDS' CLUB

Deze accommodaties van TUI zijn speciaal voor kinderen met een professionele kidsclub. En als de kinderen zich vermaken op vakantie, dan doen de ouders dat ook!

Bekijk alle TUI KIDS' CLUB hotels

  • SCENE

En last but not least, de SCENE hotels van TUI. Dit zijn hotels met moderne kamers in de buurt van uitgaansgebieden. Zo verblijf je altijd in een levendige omgeving én is er een late breakfast voor als je het de dag daarvoor laat hebt gemaakt.

Bekijk alle SCENE hotels

Wat is jouw favoriete concept van de TUI?

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties