Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Aruba > Goedkoop naar Aruba

Goedkoop naar Aruba

Travis header

Hacienda Wayaca

27 november 2023
9 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hacienda Wayaca

27 november 2023
9 dagen
Aruba, Aruba
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Hacienda Wayaca - Aruba

Als je op zoek bent naar een voordelig verblijf op Aruba zit je bij Hacienda Wayaca goed. Dit kleinschalige hotel heeft een tropische tuin met zwembad en heeft een rustige ligging in de gelijknamige villawijk Wayaca. Het is een ideale uitvalsbasis om het prachtige Aruba te ontdekken!

Tropische tuin

Bij Hacienda Wayaca word je gastvrij ontvangen. Je loopt direct door de kleurrijke tropische tuin van het complex. Wuivende palmbomen, kleurrijke bloemen en mooie cactussen, je vind het hier allemaal. Wil je meer zien? Ga dan zeker naar Arikok National Park! Op het complex zelf kun je barbecueën of je kunt je eigen maaltijd klaarmaken in het appartement met ruime keuken. Maar natuurlijk zijn er in de buurt ook genoeg gezellige restaurantjes waar je kunt eten!

Ideale uitvalsbasis

Hacienda Wayaca heeft een rustige ligging in Oranjestad, vlak bij de luchthaven van dit Caribische eiland. Het centrum van Oranjestad ligt op 2 kilometer afstand dus is ook gemakkelijk te bereiken. Wil je meer van Aruba zien, of elke dag een ander strandje aandoen? Dan is een auto huren een aanrader. Aruba heeft veel mooie witte stranden waar je goed kunt snorkelen, dus het is zonde om deze paradijsjes niet te bezoeken!

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Hacienda Wayaca is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Aruba > Goedkoop naar Aruba