Aruba

Vakantie naar Aruba

One Happy Island

Dit verrassend groene eiland wordt ook wel One Happy Island genoemd. En dat is niet zo gek, want wie wordt er nou niet vrolijk van hagelwitte stranden en prachtig kristalhelder water? Aruba is ideaal voor een lekker relaxvakantie, maar zeker ook als je van watersport, shoppen, feesten en cultuur snuiven houdt. En... vanaf nu hoef je niet meer veel geld uit te geven voor een vakantie naar Aruba, want wij selecteren voor jou de goedkoopste aanbieding van dit moment!

De laatste aanbiedingen voor Aruba

25 mei 2021, 9 dagen


Santa Cruz, Aruba

18 mei 2021, 9 dagen


Palm Beach, Aruba

1 juni 2021, 15 dagen


Santa Cruz, Aruba

15 mei 2021, 9 dagen


Oranjestad, Aruba

Aruba is een rotsachtig eiland met kilometers lange witte zandstranden, cactussen en divi-divi bomen die bijna horizontaal groeien vanwege de sterke passaatwind. De populairste badplaatsen van Aruba zijn Palm Beach en Eagle Beach. Hier vind je veel hotels en kun je prachtig snorkelen en/of duiken in de heldere zee. Je zult je verbazen hoeveel gekleurde vissen en koraal je tegenkomt! Ga je iets verder de zee in, dan kun je zelfs zes scheepswrakken bewonderen, waaronder de meest populaire, Antilla, een Duits zeeschip. Buiten de mooie onderwaterwereld zijn er in de badplaatsen veel gezellige restaurants, barretjes en winkels. Dat laatste vind je uiteraard ook in de hoofdstad van Aruba, Oranjestad. Wil je de bekende gekleurde huisjes bekijken, dan moet je in de Wilhelminastraat zijn. Altijd leuk om hier wat fotootjes te maken voor het thuisfront!

Houd je van de natuur, dan kom je op Aruba ook zeker aan je trekken! Het Nationaal Park Arikok laat je samen met de prachtige grotten en rotstekeningen een heel andere kant van het eiland zien. Je kunt in dit park heerlijk rondlopen of -fietsen en genieten van de oase van rust. De drie bekendste grotten op Aruba zijn de Guadirikiri grot, de Fontein grot en de Huliba grot, beter bekend als de Tunnel of Love, vanwege de hartvormige opening. Overigens bevindt de 188 meter hoge Jamanota, het hoogste punt van het eiland, zich ook in het Nationaal Park Arikok.

Wil je handige reisinformatie ontvangen voordat je op vakantie gaat of tijdens je reis naar Aruba, dan kun je de Aruba app downloaden via http://app.aruba.com.

Beste reistijd
Het hele jaar door is het heerlijk warm en zonnig in Aruba. Wel heeft het eiland een regenseizoen dat loopt van oktober tot februari. In deze periode valt er vooral 's nachts wat regenbuien en meestal zijn de buien van korte duur.

Vaccinaties
Je hebt geen vaccinaties nodig voor je vakantie naar Aruba.

Visum
Ga je op vakantie naar Aruba, dan heb je geen visum nodig als je de Nederlandse nationaliteit hebt. Ga je langer dan 90 dagen op reis, moet je dit wel aanvragen.Zorg er wel altijd voor dat je paspoort nog minimaal 3 maanden geldig is bij vertrek uit Aruba.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!