↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Aruba

Gold Coast Aruba

9 dagen naar Gold Coast Aruba in Aruba vanaf 599 euro* per persoon.

Regio: Malmok Beach
Stad: Malmok Beach

Wanneer vertrekken? 22 november 2017
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
*Let op: Als je niet direct de prijs van deze aanbieding in beeld krijgt bij de aanbieder, vul dan het vervoer, vertrekdatum en duur in zoals genoemd op deze pagina. Zie je de prijs nog steeds niet, dan kan het zijn dat de prijs is gewijzigd of de aanbieding uitverkocht is. De aanbiedingen zijn vaak erg populair, dus wees er snel bij!

Gold Coast Aruba - Aruba

Net buiten de bruisende steden in het noorden van het magische Aruba ligt complex Gold Coast Aruba. Dit unieke complex heeft alle ingredi├źnten in huis voor een rustige en onvergetelijke vakantie op Aruba. Gold Coast Aruba beschikt over vijf sterren, 250 luxe woningen en tien fraaie appartementen van twee verdiepingen. Zie jij jezelf hier al genieten?

Vernieuwd complex

In 2017 is het complex volledig gerenoveerd: gloednieuwe verblijven die van alle benodigdheden zijn voorzien. Je verblijft op basis van een Run of the House principe waarbij het complex bepaalt in welk appartament/villa je verblijft. De appartementen beschikken over twee verdiepingen met twee badkamers, luxe keuken, twee slaapkamers, woonkamer, eetkamer en een balkon of terras. Hier kun je gebruik maken van gratis wifi, eigen televisie en airconditioning.

Adembenemende stranden

Bij Gold Coast Aruba verblijf je op basis van logies. Het grote voordeel van het complex is niet alleen dat het in een rustig gebied gelegen is, maar dat je tevens vlakbij een aantal bijzondere stranden bent. Bezoek bijvoorbeeld de witte stranden van Arashi Beach of ontspan op het strand van Malmok Beach. Liever even hangen bij het complex? In de groene tuin van Gold Coast Aruba zijn maar liefst drie zwembaden te vinden.

Het mooiste van Aruba beleven in volledige rust? Verblijf bij Gold Coast Aruba in het noorden van het eiland.