Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Aruba - Aruba - Oranjestad

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Renaissance Wind Creek Aruba Resort gevonden bij:

Renaissance Wind Creek Aruba Resort - Aruba

Yes, wat een luxe in dit 5-sterrenhotel op Aruba! Als je verblijft in Renaissance Wind Creek Aruba Resort weet je zeker dat je tijdens je vakantie helemaal in de watten gelegd wordt. Ga een dagje naar Oranjestad of ga met het bootje naar het privé-eiland waar je op het strand kan liggen met flamingo's om je heen!

Privé-eiland met flamingo's!

Toe aan een dagje strand? De gratis shuttleboot brengt je naar het privé-eiland: Renaissance Island. Dit is op heel Aruba (en daarbuiten) een hele bekende plek. Niet alleen omdat het zo'n fijn strand is met privé cabana's, maar ook omdat je hier lekker kunt eten in de Papagayo Bar & Grill én omdat je op het strand ligt samen met de prachtige roze flamingo's. Vergeet je camera niet mee te nemen!

Familiegedeelte én volwassenengedeelte

Renaissance Wind Creek Aruba Resort bestaat uit twee gedeeltes, het gedeelte waar je met kinderen kan komen: Ocean Suites gedeelte. En het gedeelte alleen voor volwassenen: Marina gedeelte. Beide delen van het hotel liggen in het centrum van Oranjestad. Kies jij voor alleen logies of kies jij voor 100% gemak en ga jij voor all-inclusive verzorging? Het kan allebei in beide delen van het hotel. Laat deze luxe zon, zee en strandvakantie maar beginnen!

Home > Hotels en appartementen > Renaissance Wind Creek Aruba Resort