TUI BLUE hotels

Bekijk alle TUI BLUE hotels
>> Meer over TUI

TUI BLUE hotels

Een verblijf in een van TUI BLUE hotels is lekker modern, stijlvol en altijd op een fijne locatie. Er zijn drie verschillende formules, namelijk TUI BLUE For All, For Families en For Two. Afhankelijk met welk reisgezelschap jij op pad gaat, kun je een hotels uitkiezen in een van deze categorieën.

TUI BLUE For All

Bij deze hotels kun je een vakantie vol unieke ervaringen verwachten. Maak kennis met de plaatselijke cultuur, geniet van de lokale keuken en boek excursies die je nooit meer gaat vergeten. En dat allemaal vanuit een comfortabel hotel. Je geniet dan wel met volle teugen van lekkere lokale gerechten, maar je blijft fit dankzij het BLUEf!t programma waarmee je allerlei sportieve lessen kunt volgen en gezonde gerechten kunt nuttigen. En ook handig: je kunt allerlei dingen regelen via de BLUE app.

TUI BLUE For Families

Lekker met het gezin op pad kan ook bij dit concept van TUI. Hier staat activiteiten voor het hele gezin centraal, voor ieder wat wils. De hotelkamers zijn ruim genoeg om met z'n alle te vertoeven en er zowel jong als oud beleeft hier een te gekke vakantie. Er zijn meerdere zwembaden aanwezig en er zijn volop activiteiten waar je aan mee kunt doen. Gewoon lekker langs de rand van het zwembad of op het strand kan natuurlijk ook! En lekker eten kun je hier ook, de buffetten hebben genoeg lekkers, ook voor de kids.

TUI BLUE For Two

Wil je juist even lekker met zijn tweetjes eropuit? Ook dat kan in de TUI BLUE hotels. De hotels zijn adults only, dus last van rondrennende kinderen zul je hier niet hebben. Geniet van jullie rust, ga voor exclusieve culinaire ervaringen en ontspan samen in de luxe spa en wellness. En 's avonds lekker genieten van een drankje op het terras, terwijl er livemuziek voor jullie gespeeld wordt.

Home > Reisorganisaties > TUI vakanties > TUI BLUE hotels