Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Grupotel Mar De Menorca

Grupotel Mar De Menorca

Spanje - Menorca - Cala Canutells

Travis header

Grupotel Mar De Menorca op Spanje voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Grupotel Mar De Menorca - Menorca

Wil je even weg met het gezin? Dan is Grupotel Mar De Menorca het perfecte adres voor jou. Hier is aan alles en iedereen gedacht. Terwijl de kinderen zich uren vermaken bij de miniclub of in het splashpark, lees jij eindelijk dat boek uit aan het strand of doe je nog even je workout bij de fitness. Geniet hier echt even met z'n allen van alle leuke activiteiten, de zon en het prachtige Spaanse eiland. 

Prachtige appartementen

Verblijf in een prachtig appartement met airco, gratis wifi, kitchenette met koelkast, koffie- & theefaciliteiten en een balkon met een zitje. Schuif aan bij het ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen, het eiland ontdekken, mee doen met de activiteiten of een dagje strand? Het strand is slechts 400 meter lopen, dus schoenen aan, handdoek in de tas en gaan. Sluit een leuke dag af bij het à-la-carterestaurant en geniet van een heerlijk diner.

Omgeving

Bezoek het hoogste punt van Menorca, Monte Toro, op 350 meter hoog. Je kunt deze berg beklimmen, maar als je voor gemak gaat, kun je ook met de auto gaan. Als je eenmaal boven bent is het uitzicht zeker de moeite waard en bij helder weer zie je Mallorca liggen! Verder zijn er culturele activiteiten en bijvoorbeeld Jaleo festival, het paardenfestijn. Dit jaarlijkse festijn vindt plaats tussen juni en september. 

Home > Hotels en appartementen > Grupotel Mar De Menorca