Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Scheherazade

TUI BLUE Scheherazade

Tunesië - Golf Van Hammamet - Sousse

Travis header

TUI BLUE Scheherazade Golf Van Hammamet voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Scheherazade - Tunesië

Heb je even geen zin in kinderen om je heen en wil je ontsnappen aan de drukte? Dan is TUI BLUE Scheherazade zeker een aanrader voor jou: hier komen rust en plezier samen. Elke dag geniet je weer optimaal van een overheerlijk buffet en neem je een drankje op het terras. Als je een avondje iets anders wil eten, dan zijn er ook drie verschillende à-la-carterestaurants op het resort. Door de centrale ligging beleef hier een rustige, maar toch actieve vakantie! 

Activiteiten 

Houd jij van bezig zijn tijdens jouw vakantie? Dan ben je bij TUI BLUE Scheherazade aan het juiste adres! Doe 's ochtends mee met een klasje Aerobics om lekker wakker te worden en doe daarna mee met de vele sportieve activiteiten. TUI BLUE Scheherazade beschikt over verschillende fitnessfaciliteiten waardoor op vakantie ook nog fit blijft. Speel in de middag een potje beachvolleybal, tennis of tafeltennis en geniet bovendien van diverse dagactiviteiten, een ontspannen avondprogramma en leef je uit in de escaperoom! 

Ontdek Tunesië

Wil jij een dagje de omgeving verkennen, dan kan dat met verschillende excursies. Proef Tunesië met de "Smaak van Tunesië Trip'' excursie, waarin je een versbereide lunch krijgt, de lekkerste wijnen proeft tijdens de wijnproeverij in de wijngaarden van Chateau Bacchus en je bezoekt verschillende marktjes waaronder de grootste van Tunesië! Ontdek tijdens een andere excursie de "Geheimen van Mahdia en Monastir", geniet van een lunch op een boerderij, slenter rond in de medina van Mahdia en bekijk het Bourguiba mausoleum in Monastir. Genoeg te doen dus in de omgeving van TUI BLUE Scheherazade.

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Scheherazade