TUI BLUE Belek

Travis header

TUI BLUE Belek - Turkije

Bij TUI BLUE Belek wordt alles voor je geregeld, hier hoef je echt even nergens aan te denken. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geniet je van een culinair hoogstandje, de lekkerste drankjes, verschillende activiteiten en rust. Doordat TUI BLUE Belek een adults only hotel is, heb je even geen last van schreeuwende kinderen om je heen en geniet je echt even met en van elkaar!

Verblijf

Kies jij om wakker te worden met een prachtig uitzicht over de zee en een jacuzzi op de kamer of liever het zwembad direct aan je terras voor een frisse ochtendduik? Gelukkig kun je kiezen uit beide. Bovendien beschikken de kamers over gratis wifi, airco, minibar en een balkon of terras met een zitje. Schuif 's ochtends aan bij het ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen, de omgeving ontdekken, meedoen met diverse activiteiten of heerlijk even uitrusten. Sluit een heerlijke dag af bij het buffet- of à-la-carte-restaurant en doe het allemaal morgen nog een keer! 

All-inclusive

Wakker worden en gelijk al kunnen aanschuiven bij het ontbijt is ideaal! Doe vervolgens mee met een lesje aerobics of doe je dagelijkse work-out bij de fitness. Kom in de middag terug voor een heerlijke lunch onder de warme zon met een prachtig uitzicht over de zee. Lig lekker bij het zwembad of strand met een goed boek en je favoriete drankje. Sluit vervolgens de avond af bij de bar en geniet van de livemuziek. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel