SPLASHWORLD Eftalia Aqua Resort & Spa

Turkije - Turkse Rivièra - Alanya

Travis header

Eftalia Aqua Resort & Spa - Turkije 

Ben jij gek op zonvakanties maar heb je geen zin om 24/7 vermaak te zoeken voor de kinders? Dan ben je bij dit hotel aan het goede adres! Met minstens 8 glijbanen vermaken de kids zich prima terwijl jij in het zonnetje kan toekijken hoe zij spetteren in het water. Daarnaast zijn er verschillende sportactiviteiten en is er overdag en 's avonds een activiteitenprogramma voor jong en oud! 

Ligging en omgeving

Het strand is gemakkelijk te bereiken door middel van de voetgangerstunnel. Wil je nou een dagje richting het centrum dan moet je ongeveer 20 kilometer rijden. Met een dolmus-busje ben je er zo én voor een laag tarief! Ook zijn er taxi's ter beschikking. Zo kun je tijdens de relaxte vakantie ook de stad een beetje verkennen! Ben je gek op water maar wil je er toch even tussenuit? Ga dan naar de haven en ga mee op een van de verschillende boottochten die worden aangeboden! 

Travelife Gold

Naast alle bovengenoemde informatie over het resort zijn zij ook nog eens bewust bezig met het milieu. De accommodaties gaan duurzaam om met water, energie en afval. Wat belangrijk is, is dat het resort haar best doet voor mens, dier en milieu! 

 

Home > Hotels en appartementen > SPLASHWORLD Eftalia Aqua Resort & Spa