TUI BLUE Bahari Zanzibar

Travis header

Bekijk de prijzen van TUI BLUE Bahari Zanzibar:

TUI BLUE Bahari Zanzibar - Tanzania

Bij TUI BLUE Bahari Zanzibar hoeft je echt even nergens aan te denken. Een strandvakantie in dit luxe 5-sterrenresort voelt een beetje als logeren in een klein dorp, met winkeltjes, bars en restaurants aan een pleintje. Er zijn maar liefst vijf verschillende eetgelegenheden. Zo kun je bijna elke dag wat anders eten! Kom tot rust in het prachtige Zanzibar, terwijl de kinderen zich urenlang vermaken bij de miniclub, ontspan jij heerlijk in de wellness. Bovendien ligt het 5-sterrenresort gelijk aan het strand en de zee, dus handdoek en een goed boek mee en kies een ligbed uit. 

Luxe verblijf

Word wakker in een prachtige kamer en bewonder de omgeving vanaf je balkon of terras. Schuif vervolgens direct aan bij het ontbijt dat al sinds 7 uur 's ochtends klaar staat. Zo begin je de dag nog eens goed. Lig lekker bij het zwembad op een ligbed onder de zon, met een goed boek en je favoriete cocktail. Dat is nog eens echt vakantie vieren. Geniet bij TUI BLUE Bahari Zanzibar van een gezellige, lekkere en luxe vakantie!

All-inclusive

Wakker worden met zeezicht vanaf je balkon of terras is pas echt lekker wakker worden. Schuif gelijk aan bij het ontbijt en bedenk wat jullie die dag gaan doen, de omgeving ontdekken of op het resort blijven? Doe lekker mee met de diverse activiteiten, zoals een potje beachvolleybal of stap in een kano en bewonder het prachtige water. Geniet lekker van de zon en strand met een drankje in je hand. Sluit vervolgens je avond af met een Italiaanse, internationele of een Afrikaanse maaltijd. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel