Hipotels Natura Palace

Travis header

Hipotels Natura Palace - Lanzarote

Wakker worden bij Hipotels Natura Palace met een uizicht over de prachtige zee vanaf jouw balkon, dat is pas eens een goed begin van de dag. Schuif aan bij het ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen: het eiland ontdekken, rusten bij het zwembad of mee doen met diverse activiteiten? Hipotels Natura Palace is een adults only hotel, omringd door prachtige palmbomen. Hier geniet je van de rust om je heen. Hoe lekker is dat?

Prachtige kamers

Rust lekker uit in de heerlijke wellness en geniet van diverse behandelingen. Hier krijg je echt het vakantiegevoel. Lekker relaxen aan het zwembad met een goed boek en je favoriete drankje, wie wil dat nou niet? Bovendien verblijf je in een prachtige kamer, met airco, gratis wifi, een balkon met een zitje en een heerlijk bed. Sluit je dag af bij het restaurant met een heerlijk diner met uitzicht op de zonsondergang, diner with a view.

Lanzarote ontdekken

Het eiland ontdekken is ook echt een aanrader. Breng zeker een bezoek aan Nationaal Park Timanfaya. Dit park heeft een oppervlakte van maar liefst 50 km2. Lanzarote een vulkaan eiland. Bewonder de honderden vulkaankegels en meerdere kraters. Jameos de Agua is ook zeker een bezoek waard. Een restaurant en bar in een voormalige lavatunnel. Hoe cool is dat? 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel