Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Riu Tikida Beach

TUI BLUE Riu Tikida Beach

Marokko - Atlantische Kust - Agadir

Travis header

TUI BLUE Riu Tikida Beach Atlantische Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Riu Tikida Beach - Marokko

Een vakantie bij TUI BLUE Riu Tikida Beach is optimaal genieten voor twee! Word wakker met een prachtig uitzicht over zee vanaf jouw balkon of terras. Schuif vervolgens aan bij het ontbijt dat al klaar staat vanaf 07:00! TUI BLUE Riu Tikida Beach heeft alles voor je geregeld van begin tot eind, echt even vakantie vieren. Met een palmbomenbos als tuin en een hammam met jacuzzi is het hier gewoonweg genieten. Met de thema en gala avonden die georganiseerd worden, belooft dit een te leuke vakantie worden!

All-inclusive

Schuif aan bij het ontbijt in het buffetresturant, voor een goed begin van de dag. Doe je dagelijkse work-out bij de fitness en spendeer de rest van de dag lekker bij het zwembad of strand. Het strand is direct gelegen aan TUI BLUE Riu Tikida Beach, dus handdoek mee en kies een ligbed uit onder de zon. Echt even genieten! Sluit de avond af bij een van de vier restaurants, waarvan twee à-la-carterestaurants. 

Luxe kamers

Voor het ideale vakantiegevoel kies je natuurlijk de kamer met zeezicht vanaf jouw balkon of terras. Voor de warme nachten is er gelukkig een airco die je koel houdt. Gratis wifi om alle foto's door te sturen naar de kids die je thuis heb gelaten, doordat TUI BLUE Riu Tikida Beach een adults only hotel is. Lekker genieten van en met elkaar in het mooie Marokko!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Riu Tikida Beach