SPLASHWORLD Aqua Mirage

Travis header

SPLASHWORLD Aqua Mirage - Marokko

Alle fans van glijbanen opgelet, dit 4-sterrenhotel in Marokko biedt 100% waterplezier met héél veel glijbanen. Uitgespetterd? Het hotel heeft ook genoeg keuze uit restaurants en bars en aangezien je dit hotel met all-inclusive verzorging boekt, kun je alles gratis uittesten, dat wordt smullen!

Heel veel glijbanen!

Test alle glijbanen uit tijdens je vakantie in SPLASHWORLD Aqua Mirage in Marrakech. Ga van een van de twee kronkelglijbanen, een van de vier snelle glijbanen, een van de twee multilane glijbanen, een van de twee tube glijbanen, van de trechter glijbaan, de boomerang of de sidewinder. Alleen in het aquapark kun je je al een week vermaken. Voor de kleintjes is er een kids waterspuitpark en een miniglijbanenpark. Let wel op, ga je in de winter naar dit hotel, dan is het waterpark gesloten (tussen 1 november en 31 maart). 

All-inclusive genieten

Heb je alle glijbanen uitgetest, dan kun je de restaurants en bars gaan testen. Er is een buffetrestaurant, 2 à-la-carterestaurants, 5 bars en een snackbar. Hier kun je heerlijk ontbijten, lunchen, snacken en dineren. In de avond een lekker wijntje, biertje of cocktail erbij en je vakantie is compleet! Wil je meer zien dan alleen het resort, dan zit je op slechts 12 kilometer afstand van het centrum van Marrakech, ideaal voor een leuke excursie!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel