Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Medina Gardens

TUI BLUE Medina Gardens

Marokko - Centraal Marokko - Marrakech

Travis header

TUI BLUE Medina Gardens voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Medina Gardens - Marokko

Rust heerlijk uit bij TUI BLUE Medina Gardens. Het resort ligt op een prachtige locatie niet ver van de stad Marrakech. Doordat TUI BLUE Medina Gardens een adults only resort is, geniet je echt even met zijn tweeën. Ontspan in de wellness of lees eindelijk dat ene boek uit bij het zwembad onder de zon. 

Kamers

Wakker worden en gelijk een duik kunnen nemen in het zwembad vanaf je terras is natuurlijk ideaal. Of kies je liever voor een jacuzzi op je balkon? Bovendien staat het ontbijt al klaar vanaf 7 uur 's ochtends, dus kleren aan en aanschuiven maar. De kamers beschikken over een heerlijke airco, gratis wifi, een tv en een terras of balkon. Sluit vervolgens een heerlijke dag af in het buffet- of à-la-carterestaurant en geniet van een uitgebreid diner!

Omgeving

Een dag de omgeving verkennen? Huur dan een auto of ga mee met verschillende excursies. Ontdek de prachtige cultuur van Marrakech tijdens de stadstour en bewonder al het moois. Tijdens deze tocht geniet je van een heerlijke lunch in een traditionele riad, breng je een bezoek aan het Bahia Paleis en de Koutoubia Moskee, maak je een Rondwandeling door de Medina van Marrakech, bekijk je hoe ambachtelijke producten worden gemaakt en leer je onderhandelen bij de markt!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Medina Gardens