Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Bay

TUI BLUE Atlantica Bay

Cyprus - Cyprus - Limassol

Travis header

TUI BLUE Atlantica Bay op Cyprus voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Atlantica Bay - Cyprus

Verblijf bij het luxe adults-only TUI BLUE Atlantica Bay in een prachtige kamer met een heerlijke jacuzzi op het balkon. Dat wordt een lekker begin van de dag. Je hoeft tijdens je verblijf echt even nergens aan te denken, alles wordt voor je geregeld. Van 's ochtends vroeg, tot  's avonds laat kun je genieten van de heerlijkste maaltijden, dranken en service. Start je ochtend met een klasje Aquarobics of doe je dagelijkse work-out in de fitness. Lig heerlijk uit te rusten op het kleine privéstrand met je favoriete boek en een heerlijk drankje. 

Je verblijf

Open de gordijnen en kijk zo over de prachtige zee, dat is nog eens lekker wakker worden! Schuif aan bij een heerlijk ontbijt en bedenk wat je die dag gaat doen: luieren bij het zwembad of strand of het prachtige eiland ontdekken? Neem een frisse duik in een van de twee buitenbaden of lig lekker in het zonnetje en bestel je favoriete drankje aan de bar. Sluit een prachtige dag af bij het heerlijke buffet of à-la-carterestaurant en geniet vervolgens van een leuke livemuziek of een show. 

Cyprus

Wil je een dagje het eiland ontdekken? Ga mee met diverse excursies of huur een auto en zie alles wat je graag wilt zien. Bezoek de plaats waar de Griekse godin Aphrodite geboren is,  tijdens de excursie Aphrodite’s Rots Sunset & Diner. Bewonder een prachtige zonsondergang tijdens een heerlijk diner en onbeperkt wijn met lekkere muziek op de achtergrond. Ook is er natuurlijk een kans om te dansen, dus ga lekker een avondje los bij een typische Cypriotische avond!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Atlantica Bay