Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Grand Azur

TUI BLUE Grand Azur

Turkije - Lycische Kust - Marmaris

Travis header

TUI BLUE Grand Azur voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Grand Azur - Turkije 

Het luxe TUI BLUE Grand Azur is een echte toplocatie, direct aan de boulevard van Marmaris. Met alle voorzieningen, vier bars en een uitstekend restaurant met prachtig uitzicht heb je gegarandeerd een heerlijk verblijf. Bovendien is hier genoeg te doen van yoga, enpilates tot tennis en fitness. Rust uit in de wellness en kies voor diverse behandelingen. TUI BLUE Grand Azur wacht op jou!

All-inclusive

Wakker worden en gelijk kunnen aanschuiven is natuurlijk ideaal. TUI BLUE Grand Azur heeft echt alles al voor je geregeld, zodat jij echt even kunt genieten van je vakantie. Spendeer je dag vol activiteiten en ontspanning. Meedoen met een lesje pilates of yoga zit er 's ochtends zeker in, even goed wakker worden. Kom in de middag terug voor een heerlijke lunch en doe mee met diverse activiteiten in de omgeving. Sluit vervolgens de dag af bij een prachtig restaurant met nog een prachtiger uitzicht over zee en de bergen.

Omgeving

Wil je de omgeving ontdekken? Huur dan een auto of ga mee met diverse excursies. Heb jij altijd al willen duiken? Pak dan je kans tijdens de excursie. Hier zie je riffen en scheepswrakken bij Marmaris en geniet je van een heerlijke lunch. Wil je Turkije op een andere manier ontdekken? Ga mee met de quad tocht, als je durft. Je ziet hier de prachtige landschappen, echt even wat anders.

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Grand Azur