Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Seno

TUI BLUE Seno

Turkije - Lycische Kust - Sarigerme

Travis header

TUI BLUE Seno Lycische Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Seno - Turkije

Kom tot rust bij TUI BLUE Seno en geniet met en van elkaar. Doordat dit resort in het prachtige Turkije adults only is zijn er geen kinderen aanwezig. Perfect als je een heerlijke rustvakantie zoekt. Kies een ligbed uit onder de zon bij een van de zwembaden of bij het privéstrand. Het privéstrand is alleen maar een heuveltje aflopen en je bent er, dus slippers aan, handdoek mee en lekker relaxen onder de zon.

Prachtige kamers

De prachtige kamers beschikken over airco, gratis wifi, een kluisje en een heerlijk bed. Word wakker met een indrukwekkend uitzicht over zee vanaf jouw eigen balkon, Schuif vervolgens gelijk aan bij het ontbijt die al sinds 7 uur 's ochtends klaar staat en bedenk wat je die dag gaat doen: de omgeving ontdekken of lekker relaxen? Sluit daarna een perfecte dag af bij het buffet of een van de twee à-la-carterestaurants en geniet van een uitgebreid diner.

Omgeving verkennen

De omgeving verkennen? Huur een auto of ga mee met te gekke excursies! Tijdens de boottocht over de deDalyan rivier kun je schildpadden spotten, breng je een bezoek aan een schildpaddenopvangcentrum en heb je vrije tijd op Iztuzu Beach Dit allemaal onder begeleiding van een ervaren gids. Een dagje shoppen in Marmaris is ook zeker een aanrader. Deze excursie maakt het net even wat anders dan een normale shopuitje. Zo bezoek je bijvoorbeel de fabriek waar Turks fruit gemaakt wordt. Hoe leuk is dat?

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Seno