Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Meltemi Blu

TUI BLUE Meltemi Blu

Griekenland - Santorini - Perissa

Travis header

TUI BLUE Meltemi Blu op Santorini voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Meltemi Blu - Santorini

Wauw... Wat dacht je van een vakantie naar dit prachtige hotel op Santorini? Met een jacuzzi op je terras en daarachter een heerlijk zwembad, kom je hier echt even tot rust. Doe mee met een ontspannen klasje yoga of maak gebruik van fitnessfaciliteiten. Schuif 's ochtends aan bij een heerlijk ontbijt en bespreek wat je die dag gaat doen, uitrusten of het eiland ontdekken? En geniet 's avonds van een lekker diner na een heerlijke vakantiedag.

Schitterend Santorini

Als je naar Santorini gaat wil je natuurlijk wel iets van de omgeving zien. De beste manier om dat te doen is door een auto te huren en het eiland op jouw eigen manier en tempo te ontdekken. Santorini is een vulkaaneiland en het is dan ook een must-do om de vulkaan te bewonderen. Ga mee met een gids en loop op de vulkaan terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Bewonder daarnaast de meest gefotografeerde zonsondergang in het stadje Oia en kijk je ogen uit! Bovendien kun je een mooie boottocht maken rondom het eiland, om alles even van een afstandje te bekijken en het heldere water te bewonderen.

Kamers met jacuzzi

Word wakker in een prachtige kamer met nog een prachtiger uitzicht. Alle suites hebben een eigen jacuzzi op het terras of balkon. Voor extra luxe kies je voor de swim-up kamer waarbij je naast een jacuzzi ook direct toegang hebt tot een gedeeld zwembad. Bij TUI BLUE Meltemi Blu geniet je van een heerlijke zonvakantie op een bijzonder Grieks eiland en kom je samen helemaal tot rust.

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Meltemi Blu