TUI BLUE Jadran

Kroatië - Midden-Dalmatië - Tucepi

Travis header

TUI BLUE Jadran - Kroatië

Word wakker met een prachtig uitzicht over zee en spring gelijk het zwembad in vanaf jouw terras. Snel weer aankleden want het ontbijt staat al voor je klaar, wat kies jij deze ochtend? Bespreek al het leuks wat jullie die dag gaan doen, omgeving ontdekken, uitrusten of genieten van de faciliteiten bij TUI BLUE Jadran. Sluit de dag af bij een van de vier bars.

Swim-up kamer

Voor extra luxe kies je voor de swim up suite met zeezicht. Zo wordt je nóg lekkerder wakker! Het zwembad dat direct aan je terras ligt, deel je maar met een paar andere gasten, dus is het wat rustiger dan de andere zwembaden. Schuif vervolgens aan bij het ontbijt waar je uitkijkt over de zee. Dat is pas lekker ontbijten! Lig daarna lekker aan het zwembad met een goed boek en bestel je favoriete drankje zo via een app, hoe handig is dat?

Excursies

De omgeving ontdekken? Ga dan mee met diverse excursies. Stap op een kajak en bewonder de prachtige zonsondergang aan de Makarska Riviera. Tijdens deze tocht heb je ook een zwemstop op een van de vele afgelegen stranden en krijg je een welkomsdrankje en wat snacks. Wil je de Kroatische keuken ontdekken? Ga dan mee met de excursie "Kroatisch Eten & Wijn Trip". Tijdens deze trip bezoek je een olijfoliefabriek in Podgora, probeer je de traditionele Makarana taart en proef je lokale wijnen en likeuren.

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Jadran