Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Amarin Resort Kroatië

Amarin Resort Kroatië

Kroatië - Istrië - Rovinj

Travis header

Amarin Resort Kroatië Kroatië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Amarin Resort - Kroatië

Wil jij ook lekker genieten in een mooi appartement met het gezin tijdens jouw zonvakantie in Kroatië? Amarin Resort is een 4-sterren appartementencomplex in het hartje van Rovinj. Jong en oud kunnen zich optimaal vermaken met alle faciliteiten op en bij het complex. 

Kidsclub

Voor alle kindertjes is overal aan gedacht. Ouders kunnen volop en zorgeloos genieten aan het zwembad met ligbedden en parasols. Voor de kleine vakantiegangers is er een apart kindergedeelte waar ze volop kunnen spetteren. Kinderen kunnen veilig de hele dag in het zwembad badderen, omdat er over het bad tegen de zon een doek gespannen kan worden. Zo hoeven ouders zich niet druk te maken over de kinderen of ze verbranden. De kidsclub en miniclub verzorgen veel activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen. Zo hoeven zij zich nooit te vervelen. 

Zon, zee & strand

Naast het zwembad waar je de hele dag kunt genieten, is ook het strand een optie voor een dagje weg! Op nog geen 200 meter loopafstand van het Amarin Resort vind je het strand van Rovinj. Het bruisende centrum is ietsjes verder en daar ben je met een kleine 4 kilometer. Je kunt hier komen met een huurauto of eigen auto en kunt bij het resort ook gemakkelijk de auto plaatsen op een van de privé parkeergelegenheden. Zo kun je met het hele gezin nog andere mooie plekken in Kroatië verkennen. 

 

Home > Hotels en appartementen > Amarin Resort Kroatië