Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Apartments Bellevue Plava Laguna Kroatië

Apartments Bellevue Plava Laguna Kroatië

Kroatië - Istrië - Porec

Travis header

Apartments Bellevue Plava Laguna Kroatië voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Apartments Bellevue Plava Laguna - Kroatië

Ben jij op zoek naar een fijn verblijf in het warme Kroatië en wil je zelf kiezen of je met het vliegtuig of de auto reist? Het kan allemaal als je naar Apartments Bellevue Plava Laguna gaat. Neem een duik in het zwembad van dit vakantiedorpje of neem je boek mee naar het strand om een dag van de zon en wat ontspanning te genieten. 

Vliegen of met de auto?

Voor dit appartementencomplex kun je kiezen of je lekker luxe met het vliegtuig gaat of dat je zelf met de auto richting Kroatië rijdt. Het complex ligt vlakbij Poreč wat 1361 kilometer vanaf Utrecht ligt. Dat is dus goed te doen met de auto en het voordeel is dat je dan de hele vakantie over je eigen auto beschikt en makkelijk boodschapjes kunt doen en de omgeving kunt ontdekken. 

Omgeving

De omgeving heeft genoeg te bieden! Het appartementencomplex ligt zelf al in een levendige omgeving met een supermarkt op loopafstand en het strand op slechts 100 meter afstand. Maar ook in de buurt zijn veel leuke plaatsjes te bezoeken. Ga naar Poreč wat op 3 kilometer afstand ligt of bekijk de plaatsjes in de buurt zoals Umag of het havenstadje Rovinj, echt een aanrader! En als je met de auto bent of een auto gehuurd hebt, kun je zelfs een stop maken in Slovenië om vervolgens door te rijden naar het Italiaanse Triëst. Drie landen in één vakantie, hoe gaaf is dat?!

Home > Hotels en appartementen > Apartments Bellevue Plava Laguna Kroatië