Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Oceanis Beach

TUI BLUE Oceanis Beach

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Travis header

TUI BLUE Oceanis Beach voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TUI BLUE Oceanis Beach - Kos

Verblijf in het prachtige TUI BLUE Oceanis Beach op het eiland Kos. Aangezien het hotel all-inclusive is, geniet je optimaal van al het eten en drinken. En genieten doe je helemaal als je een kamer met een jacuzzi boekt! De ligging van dit 5-sterrenhotel is perfect, direct aan het strand, een bushalte op 10 meter afstand en Kos-Stad dat 5 kilometer vanaf het hotel te bereiken is. Ideaal om rust en leuke dingen doen te combineren. Verblijf jij binnenkort in een van de luxe kamers van dit hotel? 

All-inclusive verblijf

Schuif 's ochtends aan bij het heerlijke ontbijt en bespreek samen wat je die dag gaat doen. Rust je lekker uit bij het zwembad of op het strand? Of kies je ervoor om een van de excursies te gaan doen? TUI BLUE Oceanis Beach beschikt over maar liefst 5 bars, een snackbar, 2 buffetrestaurants en een à-la-carterestaurant, er zijn dus genoeg eet- en drinkgelegenheden. Blijf fit met de verschillende fitnessfaciliteiten die het hotel aanbiedt of ga gezellig samen een potje midgetgolf spelen in de buitenlucht.

Excursies

Op het mooie eiland Kos zijn er volop excursies te doen. Kies bijvoorbeeld voor de excursie "Griekse Avond" en geniet van de onbeperkte wijn, een dansshow met muziek en de traditionele mezes. Wil jij alle mooie plekken van Kos zien? Ga dan mee met de 4x4 Safari met gids. Rijd off-road en mis niks van het eiland Kos. Wil je even afkoelen? Gelukkig zijn er een aantal zwemstops tijdens de tour en natuurlijk heb je genoeg fotomomentjes om het thuisfront jaloers te maken!

Home > Hotels en appartementen > TUI BLUE Oceanis Beach