Kos

Vakantie Kos

Het eiland Kos met de gelijknamige hoofdstad is een populair eiland in de Egeïsche Zee en staat vanwege de vele voorzieningen en fietspaden ook wel bekend als hét fietseiland van Griekenland.

Boek je pakketreis naar Kos

Hotels op Kos

Kos is een populair Grieks eiland voor een heerlijke zonvakantie en behoort tot de eilandengroep Dodekanesos. Dit is afgeleid van "Dodekánisa" wat twaalf eilanden betekent en Kos is met een oppervlakte van bijna 290 km² de op twee na grootste daarvan. Er zijn op het eiland dan ook volop hotels en appartementen te vinden en er zijn veel gezellige toeristische badplaatsen.

De hoofdstad van het eiland is het gelijknamige Kos, ook wel Kos-Stad en ligt in het noordoosten waarvandaan je diverse andere Griekse eilanden kunt aandoen, alsmede de Turkse plaats Bodrum. Er zijn in Kos-Stad veel mooie hotels en appartementen te vinden, maar ook Psalidi, Kardamena en Tigaki zijn bekende en populaire badplaatsen waar je een verblijf kunt boeken. Genoeg opties dus voor hotels op Kos!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen