Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Apollon Hotel Kos

Apollon Hotel Kos

Griekenland - Kos - Lambi

Travis header

Apollon Hotel Kos op Kos voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Apollon Hotel - Kos

Een sfeervol 4-sterrenhotel vlak bij het strand én het centrum, dat is Apollon Hotel, gelegen op het Griekse eiland Kos. Combineer zwembaddagen met stranddagen of ga eropuit op Kos te ontdekken. Eén ding is zeker, bij Apollon Hotel ga je je niet vervelen!

Ideale ligging

Apollon Hotel ligt op iets minder dan 2 kilometer van het centrum van Kos-Stad. Loop lekker in het zonnetje naar het gezellige centrum of huur een fiets. Kos is een eiland waar erg veel gefietst wordt, en waar zelfs stukken zijn met fietspaden. En op de fiets ben je zo in het centrum óf op bijvoorbeeld Lambi Beach, dat op slechts 200 meter van het hotel ligt. Hier geniet je van een heerlijk stranddagje, maar je kunt ook in het hotel blijven voor een dagje aan het zwembad. Hier maak je gratis gebruik van de ligbedden met parasols. 

All-inclusive

Niet alleen heeft Apollon Hotel alle faciliteiten die je nodig hebt, je geniet hier ook nog eens van onbeperkt eten en drinken door de all-inclusive formule. In de ochtend een ontbijtje, 's middags een heerlijke lunch op het terras en 's avond een lekker maaltje in het buffetrestaurant. Tussendoor kun je bij Apollon Hotel heerlijke snacks halen én verkoelende ijsjes, nomnomnom!

Home > Hotels en appartementen > Apollon Hotel Kos